Solig morgon

På morgonpromenaden skiner solen i mammans ansikte och för en liten stund känns det vår. Jag trivs förstås med vintern men det var ändå skönt att känna solens vårlika strålar i mitt ansikte. 


Döttrar som är hemma för att de inte mår bra leker vattenlekar i badrummet och mamman njuter av deras bubbelprat och skratt. Att vara här hemma tillsammans är underbart trots att barnen inte mår bra. Det är gott att ha de nära.

Mamman sätter bröddegar som skall lämnas att jäsa några timmar, städar inför stundande helg, sorterar tvätt, stickar strumpor och skall försöka få döttrar att göra lite läxor.

Känslor av tacksamhet och glädje fyller mammans hjärta idag. Jag är så glad för att jag är jag och tacksam för allt jag får kalla mitt.

Fin fredag till er.

Etiketter: baka, bröd, döttrar, jäsa, mamman, promenad, sol, tillsammans, vår, vinter

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Ett svar till “Solig morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.