Tillsammans

Och så mitt i alla tankar hamnar mamman i soffan stickandes på ett nytt par strumpor. Tätt intill sitter maken och döttrarna och på golvet ligger familjehunden. Rummet är varmt och ombonat. Levande ljus lyser upp och skapar värme. Över mammans ben ligger en ullfilt och mellan mina fingrar löper en ulltråd som till slut skall bli ett par strumpor till äldsta dottern. 

Det är lördag. Vi är lediga tillsammans, har löst melodikryss och gjort så lite som möjligt efter denna första skolvecka på terminen. Det är gott att vila. Gott att vara tillsammans, då är livet som bäst.

God natt till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.