Torsdag

Mamman väcker döttrar när det fortfarande är alldeles mörkt ute och så går vi ned för att äta frukost tillsammans. 

Flera döttrar är inlindade i varma filtar och bordet lyses av de levande ljusen i ljusstaken. Vi är trötta och inte så bra på att vakna så här tidigt men vi äter tillsammans och det är bra. Vi hinner prata och skratta lite innan det är dags att göra sig iordning. 

Mamman kör till skolor och pussar och kramar hejdå på döttrar. Så kör mamman hem för att baka bröd, pyssla, städa, tvätta, sticka strumpor och ordna. I eftermiddag får jag hämta hem döttrarna igen. Då skall vi äta lite mellanmål och prata om dagen som varit.

Fin torsdag till er.

Etiketter: döttrar, frukost, mamman, skola, tidigt, tillsammans

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.