Bättre

Mamman har det lite bättre med sig själv idag. Eller kanske har jag det riktigt bra faktiskt. Jag har fått sova ut ordentligt och pratat med fina människor. Fina människor som förstår både högkänslighet och att det ibland är tungt att få vardagen att fungera. Att tyngden på mamma-axlar ibland blir övermäktig. 

Det är fint och värdefullt att förstås och att få dela tankar. Det är jag innerligt tacksam för. 

Att få dela med sig i ord så här och få glada tillrop och uppskattande ord tillbaka är också oerhört värdefullt. Tack.

Idag vilar mamman och gör inte så särskilt mycket alls. Det är skönt.

Fin helg till er.

Etiketter: bättre, fina, mamman, människor, tacksam, tyngd, vardag, vila

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.