Skav i själen

Mamman har det inte så bra med sig just idag. Idag skaver det i själen lite här och där av olika anledningar.

Idag är det inte julmusik som ljuder ur högtalarna när jag ordnar och pysslar. Idag lyssnar mamman till Winnerbäck och känner många av hans ord och fraseringar djupt i mitt hjärta.

 Tror att det är viktigt att också skriva om de svarta dagarna, de dagar då själen värker och tårar tidvis torkas från mammakinden. Idag är en trött och ledsen dag.

Fin torsdag till er.

Etiketter: hjärta, ledsen, mamman, musik, själ, trött, Winnerbäck

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

6 svar till “Skav i själen”

 1. Jag känner igen mig i skavandet…och det är bra att du skriver kring skavandet, jag tror att många som läser det känner igen sig…styrkekramar till dig ❤…. jag passar även på att önska dig och din familj Gott Nytt År!!
  Kram Åsa

  1. Hej Åsa
   Tack för dina ord. Tror på att skriva också om det som kanske inte är så fint eller vackert. Om livet så som det är helt enkelt.

   Önskar dig och dina en fin nyårshelg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.