Dagarna går så fort att mamman knappt hinner med. Det är mörkt när vi vaknar och mörknar igen redan tidigt på eftermiddagen. Det gör oss lite extra trötta.

Vi tänder väldigt många levande ljus och myser under filtar. Mamman bakar bröd så att köket blir extra varmt. På kvällen sjunker vi ned tillsammans i vår soffa för att titta på något program innan det är dags att sova.

November är lite svår tycker mamman. Speciellt när det regnar och är mörkt nästan hela tiden. Morgonpromenaderna är förstås härliga även när det regnar sidledes och blåser samtidigt.


Idag kändes det vädermässigt som om jag vandrade runt någonstans på brittiska höglandet. 

Familjehunden och jag trotsade vind, blåst och regn tillsammans. Vi vandrar ju i alla väder förstås och det är skönt. Idag blev mamman kall av allt regn och var mycket glad över att få komma in igen. 

Väl inomhus ville mamman egentligen rivstarta med sysslor, bakning och sömnad men blev sittandes alldeles trött och gjorde ingenting alls ganska länge.

Det går på något sätt lite långsamt nu när det är mörkt. Men mamman känner att vi får vara lite långsamma och trötta. Det är ingen idé att kämpa emot. Vi kämpar med istället och tillåter oss att vara trötta.

Fin torsdag kväll till er.

Etiketter: blåst, brittiska höglandet, filt, höst, hund, ljus, mamman, mörkt, november, promenad, regn, trött, väder