Mammans födelsedag

Ibland är tacksamheten och glädjen så stor att det rinner över i hjärtat. Alldeles varm inuti är mamman idag. Varm av kärlek till familjen som väcker med finsång, levande ljus, egengjorda och inhandlade presenter. 

  
Idag är det mammans födelsedag och jag har redan fått många kramar, äta lång familjefrukost, lösa födelsedagsmelodikryss, blivit telefonsjungen för och nu skall jag få handla blommor till rabatt pappan grävde mig igår. Det skall bli en mammarabatt med många och brokiga perenna blommor. Underbart.

Och så skall pappan och döttrarna baka chokladmuffins som födelsedagsgott till mamman och familjen, förstås. Fisksoppa skall mamman tillaga och så blir det konståkning eller filmtittning ikväll.

En härlig och kärleksfull tillsammansdag som mamman är mycket tacksam för.

Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

10 svar på ”Mammans födelsedag”

  1. Hjärtliga Gratulationer på födelsedagen, Fembarnsmamman! Så roligt att få se en närmare bild på Dig – Du är så vacker och det strålar om Dig! Att bli firad av sin älskade familj gör en verkligen lycklig och rörd. Ha en fortsatt fin dag, önskar Mamma till fyra fina

  2. Så vackert du beskriver din dag. Ska bli så roligt att komma till er morgon många kramar till dej från din gamla svärmor

  3. Grattis i efterskott och hoppas dagen blev underbar! Så oerhört fin bild på en klok och vacker kvinna!

    Varma hälsningar från Evelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.