Melodikryss, långfrukost och helg

Det är lördag med melodikryss och familjefrukost. Inga väckarklockor som väcker tidigt. Det är skönt.

Döttrar leker pyamasklädda och mamman tar det lugnt i ett försök att vila bort huvudvärk.   

 Ute är det snövackert och små sirliga flingor faller stilla från himlen. Vi är tacksamma över detta vackra vinterlandskap. Mamman hoppas så att det inte kommer att töa bort alltför snart. Hursomhelst skall vi njuta av snön nu när vi har den här.

Fin lördag till er. 

Etiketter: frukost, helg, huvudvärk, mamman, melodikryss, snö, vinter

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.