Väckarklockor, gymnastikpåsar och lite annat

Vi vaknar tidigt av väckarklockor och tänder ljus vid frukostbordet.

Morgontrötta samlar vi efter frukost ihop våra saker som skall med till de olika skolorna. Idag har tre döttrar gymnastik och så skall det åkas till instrumentlektioner efter skolan. Mamman som inte kan följa med för att jag har föräldramöte på arbetet har förberett allt som skall med.

Ut i regnet beger vi oss sedan för att åka till våra skolor. Det är mycket som skall med och mycket som skall kommas ihåg. Två gånger får vi låsa upp för att hämta glömda saker.

Det är inte utan att mamman saknar hemmavarandet. Att åka hem för att ordna med pysslet hemma är värdefullt. Nu får mamman pyssla färdigt allt på morgonen. Vakna tidigt gör mamman men borde nog vakna ännu tidigare.

Fin tisdag till er.

Etiketter: barn, döttrar, gymnastikpåsar, instrument, mamman, skola

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.