Morgonkryss i solen

Ute på kökstrappan sitter vi med varsin kopp kaffe lösandes Melodikrysset. Mamman och pappan njuter av vårsol, morgonkaffe och musikklurigheter. En härlig början på helgen.

Det lite större japanska körsbärsträdet blommar så fint i solskenet. Gott att vila blicken på samtidigt som vi kryssar runt i allsköns musik tillsammans med kryssarvänner över nätet.  De sjuka döttrarna mår lite bättre. Också det är härligt. Febern är inte längre så hög och aptiten börjar så sakteliga att återvända. 

Idag satt tre döttrar med vid frukostbordet. Mysigt med mer ljud och större familjenärvaro. Det blir så tyst, tomt och märkligt när döttrarna ligger utslagna på varsin madrass. När barnljuden återvänder blir mamman glad inuti. Att leva med mycket barnljud och stoj är det bästa som finns.

Nu skall mamman ordna och pyssla.

Fin pingstafton och lördag till er.

Etiketter: blommar, döttrar, japanskt körsbärsträd, kökstrappa, madrass, mamman, melodikryss, nätet, pappan, vänner

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.