Ett långt nattlinne

Mamman fick sig ett nytt nattlinne idag. Ett långt som räcker ända ned till fötterna. Ett i bomull med ränder. Ett nästan likadant nattlinne som en av döttrarna har. Det är mamman väldigt glad för.

Så nu kan vi gå runt här tillsammans i randiga nattlinnen och mysa. Härligt.

  

Snart är det dags för kvällste och att somna till lite i soffan innan läggdags. Kanske t o m att mamman får slumra lite till ett trädgårdsprogram. Gardener’s World är mammans absoluta favoritprogram näst efter Antikrundan eller något av Sir David Attenboroughs alla underbara program.

God natt till er.

Etiketter: dotter, kvällste, mamman, nattlinne

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.