Lördagsmorgon

Solen lyser från en klarblå himmel och frosten ligger på marken. Det är så vackert ute att vi måste ut på en morgonpromenad. Så det gör vi.

Ut i skogen skall vi gå pappan, mamman och största dottern. I snabb takt vandrar vi tillsammans och småpratar. Det är ett härligt sätt att börja helgen.

Så kommer vi hem och ställer fram lördagsfrukost. Äter gör vi länge. Också det härligt.

Pappan plockar fram vår fina rosa radio så att vi vår vana trogen kan lösa melodikryss. Mitt i krysset hamnar vi och undrar hur det gick till. Går klockorna fel? Nej, det är krysset som startar tidigare pga sport. Vi blev påsportade helt enkelt.

Lösningen fick bli att lyssna på första halvan av krysset genom SRs hemsida. Det är förstås inte så vi brukar göra men det gick bra det också. Nu är vi i alla fall färdigkryssade och mamman skall pyssla iordning här hemma för att sedan sy gardiner.

(null)
Fin lördag till er.

Etiketter: dotter, frukost, mamman, melodikryss, pappan, sport

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.