Vardag

Idag har mamman träffat nya kollegor och haft en trevlig dag.

Vänliga ansikten och varmt hjärtliga handskakningar mötte mig till hälsningar med ’Så roligt att du är här. Varmt välkommen.’ Och så fick jag materiel och praktiska saker ordnat redan idag.

Imorgon är det dags för döttrarna att börja skolan igen och för mamman att möta sina nya elever. Då blir det vardag igen med hämta och lämna. Det har varit mer än underbart att vara lediga tillsammans. Svårt att byta ut hemmadagarna mot att vara på olika ställen. Jättesvårt, faktiskt. Men, vi vänjer oss säkert lite sakta som vi alltid gjort efter lov.

Fin onsdag kväll till er.

Etiketter: döttrar, kollegor, mamman, skola, vardag

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Vardag”

  1. Hej Fru S
   Jag har fått möta mig själv och se att kanske inte så mycket av lärararbetets baksidor satt i var utan mer i jobbet som sådant. Och kanske fanns problemen i mitt hjärta. Att det är mer än svårt att gå ifrån att vara mamma på heltid till att vara en delvis utanför-hemmet-arbetande mamma. Att det helt enkelt inte fungerar för mig. Bra och viktiga lärdomar och tankeställare.

   Tack för lyckönskningar.

   Önskar dig en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.