Hammare och spik, minsann.

Spikdragare I dagens vardagssysslor ingår hörselkåpor och hammare. Mamman tycker att det känns bra att hjälpa pappan när han bygger.
Återanvändning

Vi jobbade på  så länge vädret tillät oss. Först var det strålande sol från en klarblå himmel och så plötsligt hällregn, åska och blixt från en himmel med mörk-lila-blå moln som gjorde det nödvändigt för oss att söka skydd inomhus. Kanske skall mamman nu plocka upp målarpenseln för att arbeta lite inomhus innan det är dags att laga till lunch.

Fortsatt fin söndag till er.

Etiketter: arbeta, åska, blixt, bygga, hammare, himmel, hjälpa, hörselkåpor, inomhus, mamman, pappan, pensel, regn, sol, spik, utomhus

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

3 svar till “Hammare och spik, minsann.”

 1. Vad härligt!

  Får jag fråga vilket hus ni bygger och av vilken tillverkare? Är själv inne i lite hustankar för en växande familj och skulle gärna ta emot tips på något med gott om utrymme och flera sovrum, men till ett rimligt pris förstås.

  Lycka till med husarbetet!

  1. Hej Fru S
   Vi har köpt en Smålandsvilla med namn Villa Eksjö.
   Vi har valt bort mycket av standardutrustningen, tapeter, golv, trappa, ingen inredd övervåning och omålad fasad. Mycket eget arbete men också utrymme för personligt uttryck.
   Vi är mycket nöjda.

   Önskar dig en fin början på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.