Tillbaka

Så öppnades dörren och in i hallen ställdes matkassar att packas upp. Det riktigt sken om näst största dottern när hon talade om hur roligt hon och pappa hade haft det.

Först inhandlades ett enkelt armbandsur för henne att hålla ordning på tiden med. Ett sätt för dottern att lättare öva på klockan som hon tycker är svår att förstå. Sedan handlades det mat och så fick hon och pappan varsin glass.

Dotterns prat bubblade lyckligt fram och hon tackade för sin klocka och kramde både mamman och pappan flera gånger för att sedan vandra iväg till lek med småsystrarna som fortfarande är kvar hon sin lekkamrat.

Mamman och pappan skall ta ta varsin kopp té och en varm smörgås. Njuta av tystnaden tillsammans innan alla underbara döttrarna kommer hem igen och huset åter fylls av liv och härligt stökig rörelse.

Hjärta

Fortsatt fin söndag till er.

Etiketter: armbandsur, dottern, döttrar, kamrat, klocka, lek, mamman, matkassar, pappan, te

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.