Ny bok

Fjäril i koppel

Mamman läser ny biblioteksbok, ’Fjäril i koppel’ av Zinat Pirzadeh.

En underbar bok skriven med ett levande och målande språk. Kommer på mig med att bara njuta av språket och vill läsa långsamt för att fortsätta lära känna människorna i boken.

Vill läsa mer om människorna, vara med, känna dofterna, höra berättelserna. Jag läser och läser på filten och på bryggan och är samtidigt så närvarande i vår underbara sommarvärld men ändå i denna sago-värld författarinnan presenterar sida för sida.

Generationer lever nära varandra, det är brokigt och stökigt och precis så där märkligt som mamman mår så bra av. Stora stökiga, problematiska, glädjefyllda och levnadsglada familjer porträtterade i svärta såväl som lycka.

Mamman läser och njuter av magin i berättelsen och av det vackra språket. Har ni möjlighet tycker jag att ni skall ta del av Zinat Pirzadehs värld i boken ’Fjäril i Koppel’.

Fin måndag kväll till er.

Etiketter: bok, Fjäril i Koppel, magi, mamman, sago-värld, språk, Zinat Pirzadeh

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.