Semester, picknick, lek och bakdag

Det känns som om vi vore någon annanstans. Någon ’semester-stans’ med brygglek och vattenbus och medhavd picknick och sitta på filt i skuggan. PicknikUte och ror

Döttrarna leker och ror och leker och skrattar och hinner nästan inte äta för allt roligt de har. Semester och fin-väder och glädje och mamman har trots att vi inte är hemma i vårt lilla hus kunnat baka två satser med mamma-bröd under tiden. Bara in med bröden i ugnen, iväg till vattnet och picknickfilten och så kort promenad hem för att ta ut färdiga bröd.

Fantastiskt att få ha det så här.

Fin söndag till er.

Etiketter: baka, båt, bröd, döttrar, lek, mamman, picknick, picknickfilt, ro, roligt, semester

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.