Konsertkväll

Mamman kör hit och dit. Glömde t o m att äta lunch idag så nu äter mamman lunch medan största dottern äter middag.

Dottern får middag nu för att hon skall uppträda på ytterligare en konsert ikväll och repetitionerna börjar då vi brukar äta middag.

Efter näst yngsta dotterns stråkrytmikkonsert imorgon är det färdigkonserterat för den här terminen. Det tycker mamman är ganska skönt fastän det är fantastiskt att se barnen uppträda.

Nu skall mamman äta klart och se till att dottern får fina klänningen på sig, finskorna med, flöjterna, noterna och tomteluvan i väskan.

Fin onsdagkväll till er.

Etiketter: dottern, flöjt, julkonsert, konsert, mamman, tomteluva

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Konsertkväll”

 1. Ja i december är det många aktiviteter. Har man dessutom flera barn så blir det en del att göra och titta på. Jag kan tycka att det är lite jobbigt innan man kommit i väg( gillar att vara hemma) men sedan är det oftast trevligt! Fortsatt trevlig advent önskar jag dig!

  1. Hej Sandra
   Tycker som du att det är härligt att vara hemma. Hemma trivs jag allra bäst.
   Så lite bökigt innan vi kommer iväg men så är det precis som du skriver alltid värt det. Att se sina barn i nya situationer, uppträda med lugn, stort allvar och mycket glädje är obeskrivligt. Fantastiskt helt enkelt.

   Fin vintertorsdag till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.