Våga backen och glädje

Mamman tog mod till sig och körde uppför backen. Backen som känns så läskig att köra i när det snöat.

Läskig för att jag inte vet om jag kommer upp. Och om jag inte gör det och börjar kana bakåt då vet jag inte hur jag skall parera när färden går nedåt och bakåt.

Mamman andades in och körde trots alla farhågor och visst gick det bra att ta sig upp. Heja och hurrarop från mamman och största dottern när vi fortsatte vår färd till skolan.

På nästa skolrundeetapp fick vi också med oss två grannbarn. Det känns bra att fylla bilen så att färden blir mer effektiv. I bilen hade mamman med sig två egna barn, två grannbarn, fyra ryggsäckar, fiolväska och en styck pulka.

Idag är mamman glad för morgonfärden som blev lyckad. Är också glad för att maken hade tid att komma hem en liten stund till frukosten.

Önskar er en fin onsdag i det vackert vintriga decemberlandskapet.

Etiketter: backe, dotter, glädje, grannbarn, mamma, pulka, skolrunda, snö

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.