Pang!

En stol dundrar till och det låter som om halva rummet på övervåningen är på väg ner genom taket. Och mitt i allt en liten barnröst som ropar ”det gick bra, jag slog mig inte”. Mysiga barn som per automatik vet att det är det viktigaste. Måste titta till rummet förstås för att se hur stor skadan blev…

Bilden är med för att den är så fin!

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.