Kärlek

Kärlek kan visa sig på många sätt. Små söta röster som mjukt säger ”mamma jag älskar dig” eller ”mamma du är den bästa mamman” är underbart. Lika mysigt är det förstås inte med de hårda, arga rösterna som deklamerar ”du är den dummaste i hela världen” och ”du är elakast och förstår ingenting”. Gäller bara att komma ihåg att det egentligen är lika stora kärleksbetygelser fast det inte känns så. För vem är det man vågar släppa ut alla känslor och hela sig själv på om inte de man älskar allra mest.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar på ”Kärlek”

    1. Det är svårt att tänka så, man blir ju ledsen inuti. Men det kanske blir lättare att behålla sitt lugn inuti om man försöker. Så det gör jag! Trevlig helg till dig och din familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.