Magpaj och treårstrots

Minsta dotterns och min mage har bestämt sig för att vara ur funktion. Eller ja, kanske överfunktion är mer rätt uttryckt.

Vi kokade ägg till den lilla för att det brukar vara bra för att motverka lösa magar. Själv dricker jag blåbärssoppa och morotsjuice. Men den lilla skulle i alla fall få sitt ägg efter att ha ätit frukostgröt. Men icke, för ägget hade inte delats på rätt sätt. Skrik, spark, mera skrik ”dumma” och andra roliga uttryck. Barnstolen sköts med kraft in mot bordet och hon gick iväg. Synd om den lilla, femte trotsaren. Hon möter en stor vägg av nej från föräldrarna. Lite senare tog hon med sig sin skål och åt upp där hon själv ville. Så kan det gå!

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.