Undrar

Spännande det här med blogg, vet inte riktigt vad det är men roligt är det. Att bara skriva ner det som kommer in i huvudet och få se hur det ser ut på pränt. Kanske lite navelskåderivarning men känns ändå som en rolig och ganska underhållande företeelse. Undrar lite nyfiket om någon tycker att det är spännande att följa en fembarnsmamma i vardagen på det här sättet…

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

6 svar till “Undrar”

  1. Jag gillar att följa bloggen. 🙂 mycket fint recept på bröd, skall prövas i helgen. Fortsätt skriva! 😀

  2. hej!
    Kul att läsa om din familj. Fina bilder.
    Jag har letat runt på nätet efter någon att dela mamma livets funderingar med. Gärna någon med utbildning OCH flera barn. Det är lite speciellt att ha en familj med mer än tre barn tycker jag, eftersom man går utanför normen. Jag har fya barn -01, -04, 07,-10. De har dock gått på dagis. Egentligen hade jag velat leva som du.

    1. Camilla, du är hjärtligt välkommen hit! Ja, håller med dig helt och fullt om att det är speciellt att ha en familj med fler än tre barn. Ramarna blir på tok för snäva och man får på något sätt skapa sina egna normer. Men det är så underbart med en stor familj! Hoppas att du slår följe med oss här på bloggen och att vi kan utbyta tankar och ideer kring mammalivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.