Dåligt humör

Det är bara att medge att vissa dagar inte är lika harmoniska som andra. Jag är så innerligt tacksam för de underbara barn vi fått, men ibland sliter dem ut en ett gnäll i taget. En vill inte och skall absolut, en vill göra tvärsemot vad man sagt, en annan vill inte att lillasyster skall ha den sak hon faktiskt helt tyst haft nu ett bra tag och då blir lillasyster sur och dänger till… Blommorna vattnas aningens ymnigt och lite för glatt på just lillasyster som i storasysters tycke gnällde lite för mycket och högljutt till mamma förut. Klänningar byts, pannkakor steks och äts, sylt spills aningens för glatt på varandras fina kläder, klänningar tvättas, döttrar badar i både Säveå och små oavsiktliga pölar. Isglass äts och plötsligt som av ett trollslag så blir det lugnt i alla fall en liten stund. Då skall jag passa på att äta lite grand och dricka massvis med kolsyrat vatten!

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.