Trädgård,tankar och tacksamhet.

Att få sitta i en trädgård som sjuder av liv är fantastiskt. Bland blommorna surrar det av humlor och bin och fjärilar flyger runt och landar på olika växter. Vinden får löven på träden att prassla till och gräset böljar fram och tillbaka på ängarna. Vindspelet låter med sitt svaga ’dong’ emellanåt och på altanen sitter mamman med stickning i stillhet efter att ha städat och ordnat under dagen.

En stunds eftertanke och närvaro i det som är. Och tacksamhet.

Vi njuter av sommarlov och av tid tillsammans utan alltför många tider att passa. Det är skönt.

Fin fredag till er och glöm inte att bemöta varandra med varsamhet.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.