Flädertid

Det är flädertid och buskarna blommar för fullt och vi har väder som är varken eller.

Det är inte soligt. Inte kallt. Inte särskilt blåsigt. Lite molnigt. Inte tröjväder men lite för kyligt för klänning.

Vi plockar fläderblommor och gör flädersaft enligt recept på den fina sagovärldssidan Kammebornia. Och så torkar vi fläderblommor till te. Det är så härligt att ta tillvara på det som växer i trädgården. Mamman blir så glad av det att jag måste skratta högt när fläderblommorna åker karusell i torkmaskinen.

Fin onsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.