Trädgård och sommarväder

Jättevarmt och soligt väder. Borde-bada egentligen-väder fast en dotter är lite förkyld så vi gör annat istället.

Ut i trädgård och växthus där rosenskäraplantor är redo att planteras ut. Och efter plantering där i rabatten tittar mamman lite extra på kantnepetan som blommar så vackert och från långt bak i huvudet dyker ett minne upp om ett trädgårdsprogram där programledaren klippte små sticklingar för att skapa fler plantor. Det måste försökas.

Mamman tycker så mycket om denna växt som kantar flera av våra rabatter. Så otroligt vackra och blommar så rikligt och länge. Mamman vill se fler sådana blommor i trädgården.

Hämta sekatör, planteringskrukor med jord och vatten redo. Klipp. Klipp. Plantera. Vattna. In med krukorna i växthuset.

Nu hoppas vi att sticklingarna klarar sig. I alla fall några. Åh, trädgård är så roligt. Men tiden går så fort. Kanske borde mamman i alla fall börja att fundera på middag.

Fin helg till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.