Lördag, trädgård och kryss.

Den första vallmon har slagit ut och det riktigt glöder orangerött i rabatten. Så vackert och somrigt.

Vi har löst melodikryss och ätit långfrukost med nybakt bröd och nu har pappan gett sig ut i trädgården för att klippa gräs. Mamman skall pyssla inomhus och sedan plantera mer frön för att kunna odla mer i trädgården. Den här gången skall det planteras majs och bönor och flera olika sorters blommor. Det är roligt. Vädret är lite blåsigt men soligt och på himlen finns blågrå moln som ser ut som om de kanske vill regna av sig lite senare idag.

Fin lördag och nationaldag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.