Disharmoni

Det har varit en stillsam vår med få tider att passa och det har varit väldigt skönt att slippa påminna, titta på klockan och stressa på. Slippa tänka att vi har en tid att passa.

Mamman ser nämligen till att alltid vara i tid för att tanken på att andra skall behöva vänta på mig stressar mig oerhört. Så har det alltid varit för mig. Att vara sen skapar en oro i magen och stress i hjärtat som inte går att förklara. Mamman är alltså alltid ute i god tid.

Den inställningen delas inte alltid av alla i familjen och när det återigen behövs passas en tid dyker konflikten upp och mamman blir så vansinnigt trött och arg.

Så här går mamman med ilska och upprördhet i kroppen trots att det Melodikryssats och ätits helgfrukost.

Kanske borde mamman inte skrivit om ilskan och upprördheten men jag tror att det är viktigt att visa alla sidor av livet även de sidor som inte är så särskilt harmoniska eller smickrande.

Nu skall mamman ordna och pyssla med disk och tvätt och sängbäddning och lite städande.

Fin helg till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.