Höstluft och lite sjukor

Luften är hög, klar och frisk. Det känns höst. Mamman och familjehunden vandrar ut i skogen på korta promenader för att snabbt komma hem igen till yngsta dottern. Nu är det hennes tur med dubbelsidig öroninflammation och ögoninflammation.

Hon mår inte alls bra. Öronen gör så ont trots att hon fått medicin. Och ögonen klibbar igen. Men det blir långsamt bättre för varje dag.

Mamman hjälper med saft och mat och varmt citronhonungsvatten och medicin. Vi tittar på film tillsammans och sitter nära. Det är mysigt. Film, filtar, varm dryck och närhet får dottern att må lite bättre.

Fin torsdagskväll till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.