Idag blev det frukost inomhus. Vi dukar fram frukostbuffé som vanligt i köket och breder ut picknickfilten på golvet i storstugan bredvid vår golvväxt som får agera palmträd idag. Så äter vi vår frukost här på filten och myser tillsammans. Mamman njuter.

Utomhus är det friskt idag och bänkar är våta från gårdagens och nattens regn. Rabatterna, träden, skogen och ängarna ser så glada ut nu när det regnat och det känns gott att marken fått väta och brunnar fyllts på.

Förra sommarens torka är färskt i minnet och det är skönt att vädret är lite mer som vanligt denna sommar fastän det förstås är skönt med värme och bad.

Vi har det fint här på vår inomhusutflykt på filten. Snart skall mamman diska, bädda och ordna men först en maska till och kanske ännu en på spetskanten på dotters Hansel Hap sjal.

Fin måndag till er.