Lugn morgon och gårdagsfireri

Söndag och lite trötta på morgonen efter en intensiv men ändå lugn dag igår.

Vi åt familjefrukost, löste melodikryss, fikade med en vän och tog emot hennes hund som skall bo hos oss ett litet tag, vi plockade och ordnade, lagade lunch och begav oss sedan till fina gamlamormor som firade födelsedag. Hela 99 år har hon nu blivit. Hon är fantastisk och mamman är så tacksam för henne.

Hon är makens mormor men känns ändå lite som min samtidigt som hon är min vän. Efter fireri åkte vi hem och fortsatte att fira för igår var det makens och min tjugofemåriga förlovningsdag.

Det är mysigt att fira viktiga årsdagar som den här. Senare i sommar firar vi jämn bröllopsdag. Det är fint att fira hur viktiga vi är för varandra. Att fira vår tid, vår värld och vårt liv tillsammans och att ha barnen med i det firandet. De är ju också en stor del av det som är vi. En mycket stor del av vårt liv tillsammans. Vi sjöng och skålade och pratade och hade det riktigt bra. En underbar, kärleksfull och fin dag.

En dag med lite extra gott till middag med förrätt och findukning och ätande och pratande länge. Kvällen blev riktigt sen och var ganska mycket natt eller kanske väldigt tidig morgon när vi väl somnade.

Så idag får det bli en slö dag med stickning, trädgårdspyssel och lite städande och så borde mamman sortera stora tvättberget och baka lite mer bröd.

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.