Hundpromenad tillsammans med maken i den relativt tidiga morgonen, familjesöndagsfrukost med extragoda pålägg, påtår och sedan stickning efter undanplockande. Härligt.

Maken ordnar sedan med sina sysslor ute i trädgården. En aktivitet han njuter lika mycket av som mamman av sin stickning. Jag sitter kvar vid köksbordet med min kaffekopp glatt stickandes på dotterns Riddari där jag nu kommit till oket. Fastän jag nu stickat några tröjor i detta mönster är det fortfarande lika spännande att se mönstret växa fram. Det blir så olika med olika färgval. Det är fascinerande.

Ute är det kyligt men solen lyser också idag från en klarblå himmel. Om jag kan få mig att lägga ned stickningen skall sysslorna påbörjas och kanske kan jag hjälpa pappan med trädgården men först måste disk diskas, sängar bäddas och tvättmaskin startas. Och döttrar kramas förstås.

Fin söndag till er.