Mera stickning

Mamman skulle ju sticka färdigt minsta dotterns kofta innan jag börjar på någonting nytt. Men så blev det inte riktigt. Det kom en KAL, knit-along eller tillsammans-stickning som jag vill kalla det för, i vägen.

I vägen låter ju fel. Jag hittade helt enkelt ett mönster jag tycker mycket om och velat sticka ett tag och största dottern hittade garnfärger hon tycker väldigt mycket om. Så nu stickar jag två tröjor nästan samtidigt. Det är roligt och lite förvirrande fast mest roligt.

Om du vill sticka en Riddari passa på nu medan Pia Kammeborn och alla duktiga tillsammans-stickande hjälper med instruktioner och kloktankar.

Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.