Förmiddagen spenderades tillsammanspromenerande i skogen med hundägare som köpt sin hund på samma kennel som vår. Två glada goldentikar och en jaktlabrador studsade runt och busade. Mest studsade goldentikarna och labradoren gick lugnt bredvid. Det var en extra rolig promenad. Nästan tokrolig faktiskt.

Och så fikade vi en stund efter promenaden. En hel del hundprat blev det. Trevligt och lärorikt. Kul med nya bekantskaper.

Mamman har stickat vidare och kommit en bit på yngsta dotterns Loppa. Den här gången är passformen väldigt mycket bättre och mönstret finare. Knepigt hur olika det blir beroende på stickstorlek.

Nu är det dags att baka ut hamburgerbröd till middagen och så måste diskmaskinen tömmas så att middagsdisken får plats. Medan brödet bakas ut skall mamman nog sjunga med lite i den fina musik som spelas i högtalarna. Då får jag öva mig på att låtsasuttala portugisiska rätt. Eller fel. Härlig musik är det i alla fall. Artisten heter Luisa Sobral.

Fin söndag till er.