Hon är inte ängslig över att bära mycket färg dottern som önskat denna Loppa kofta.

När mamman tänker närmre på det överensstämmer färgerna väl med dotterns personlighet.

Alldeles nyligen lyssnade vi till klokord på en sorgestund och trots att tårarna då inte ville sluta rinna och hjärnan kändes luddig lyssnade mammans hjärta noga till orden som sades. ”Livet är för kort för att vara beige, för kort för att inte våga sticka ut och för kort för att inte gå sin egen väg”. Kloka ord som bor i hjärtat och som gör mamman säkrare och kanske ännu starkare i övertygelsen om den egna vägen med många färger och mycket glädje.

Varje maska jag stickar ger mig glädje och mamman utbrister vid varje ny mönsterdel till alla som vill lyssna ”titta så fint det blir och så vackra de här färgerna är tillsammans!”.

Fin lördag till er.