Det kan vara svårt att sätta ord på kärlek som får mogna över år. Svårt att beskriva hur mycket vi betyder för varandra. Svårt att hitta rätt ord som innehåller all den kärlek, glädje och tacksamhet vi känner. Svårt att rätt beskriva djupet.

Maken hittar fina ord i vispoesi och delar med sig. Mamman blir så rörd av orden som känns sanna och vardagligt enkla. Innerliga och kärleksfulla.

En bra beskrivning på kärlek och som hedrar tiden och de gemensamma åren. Som en tacksamhet och vördnad inför vårt åldrande tillsammans.

Och för mamman som nu slutat att göra något åt färgen i mitt hår känns orden lite extra. Som en kärleksförklaring som nästan får mig att tappa andan. Som en stor och innerlig lycka från maken som jag aldrig vill vara utan. Som jag vill sitta bredvid alla dagar till tidens slut. Som jag vill somna bredvid och vakna bredvid alltid. För att tillsammans alltid är bäst. Vi och barnen. Vår familj. Vår stora lycka.

..”guldblonda drömmar bleknar med år men våra dagar blir till silver i ditt hår… Tiden glöder för oss.”

Tack Timo Räisinen för din vispoesi som vi precis upptäckt.

Fortsatt fin torsdag till er.