Pappan har semester och vi njuter sommarvärme och ledighet. Det är skönt att vara tillsammans. Det är underbart att få göra det som faller oss in. Vi är på utflykter och är hemma mycket. Vi äter frukost i stora parken, går på promenader, åker till badsjöar, spelar spel, tittar på favoritfilmer och läser böcker.

Pappan åker med några döttrar för att visa hur det är att segla. Han har hittat en plats vid kusten där det går att hyra liten segelbåt över dagen. Det tycker döttrarna är roligt. De uppskattar friheten, vinden i håret, samarbetet i båten, saltluften och att få ta del av ett av pappans intressen. Pappans barndomsminnen. Segling och havet. Det känns fint.

De kommer hem alldeles bubbelglada och berättar om sitt seglingsäventyr och deras gladkänslor fyller mammans hjärta till bredden av lycka.

Vi hälsar på vänner på deras sommarställe och döttrar får segla också där. Det är härligt och vi är så tacksamma.

Det är underbart med ledighet. Tillsammans är alltid bäst. Familjen är mammans största lycka.

Idag mår en av döttrarna inte bra så idag får bli en hemmadag med bordsspel, läsning och lite stickning. En lugn och stilla vilodag.

Fin fredag till er.