Mamman har åkt lite kors och lite tvärs på morgonen. Fel telefon hade slagit följe med fel familjemedlem och det fungerar inte så bra när det är olika hämttider med behov av att kunna nå varandra ordentligt. Mamman kör alltså för att lämna, hämta och lämna av på rätt plats till rätt familjemedlem.

Nu är vi i alla fall hemma igen, familjehunden och jag. Mamman sitter på en bänk i solen och hunden har hittat sig en pinne att tugga på. Inne i tvättstugan har jag ställt matkassen med olika mjölsorter som idag skall blandas till bröddegar och i tvättstugan ligger tvätten tålmodigt i sin nytvättshög i väntan på sortering. Säkert hinner jag med det jag tänkt idag men först skall jag sitta här i solskenet och bara ha det bra och njuta av vitsippor som precis slagit ut invid gärdesgården.

Fin fredag till er.