Torsdag morgon

Mamman har kört en dotter till bussen och tre andra döttrar till sina skolor. En förkyld dotter är kvar hemma och sover djupt när mamman kommer tillbaka hem igen. 

Idag skall den förkylda dottern och jag mysa under filtar i soffan och bara ta det lugnt. Mamman skall sticka vidare på näst största dotterns Loppa kofta. Och så skall det ordnas och pysslas lite förstås.

Fin torsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.