Vi har höstlov och vaknar när vi sovit färdigt. Det är skönt.

Idag vaknade vi ganska tidigt och tillsammans med de två största döttrarna gav sig mamman ut på morgonpromenad i ett höstsoligt landskap. Vi gick fort och pratade och skrattade. Mammans hjärta svämmar över av tacksamhet och kärlek. Det är mer än underbart att döttrarna vill vara tillsammans med sin mamma. Att de vill vara nära. Krama. Prata. Och vandra tillsammans.

Sedan var det dags för långfrukost med mer prat nu också med resten av döttraskaran. Vi åt olika sorters nybakt bröd och blev sittandes ett bra tag. Det är gott att vara lediga och hemma tillsammans.

Pappan arbetar utanför hemmet idag så helt lediga allihop är vi inte. Vi saknar pappan förstås men det är ändå skönt att bara vara här och njuta av att göra ingenting särskilt. 

Nu skall mamman dricka färdigt sitt morgonkaffe och plocka upp maskor på andra ärmen i näst största dotterns Loppa kofta.

Och så har jag lärt mig någonting alldeles nytt. Mamman har för första gången lyckats sticka en vante! Det var lite knepigt att sticka tummen. Kanske blev den lite trång men dottern kan säkert använda vanten ändå och så blir säkert nästa vante bättre.


Fin torsdag till er.