Mamman börjar känna sig lite piggare men är fortfarande trött efter den kraftiga förkylningen. Förresten är jag fortfarande förkyld. Jag vandrar på i den takt jag orkar med helt enkelt.

Vi vaknar tidigt, passar bussar, skoltider, packar gymnastikpåsar och håller ordning på läxor. Det är lappar hit och dit, utflykter, matsäckar och föräldramöten som vi glömmer att närvara på och massvis med nytt för både största och mittendottern. 

Instrumentundervisningen har också den börjat för hösten. Mamman och pappan turas om att sitta med för att njuta av fin musik på lektioner, orkester och ensembleövning.

Det kommer nog ta ytterligare någon eller några veckor innan mamman kommer in i de nya rutinerna ordentligt. Än så länge vill jag inte riktigt tro att det är dags att gå upp när väckarklockan börjar ringa vid 5.40. Jag ligger kvar i pappans varma famn medan klockan enträget ringer. Vi snoozar tillsammans några stunder till och måste sedan upp för att börja ordna inför dagen. 

Idag åker mamman till biblioteket efter skolrundan. Det måste hämtas böcker och ordnas med lite skolpapper sedan är det dags att ordna med diverse vardagssysslor hemma.

Fin onsdag till er.