Lördag

Första veckan i skolan är avklarad. Vi kör hit och vi kör dit, försöker förstå nya scheman och lär en massa nytt. 

I år börjar äldsta dottern på gymnasiet och ännu en dotter börjar på det som mamman fortfarande kallar högstadiet. Två små döttrar blir kvar på lilla fina skolan. Det är en stor omställning för alla det här med ny termin och nya rutiner. 

Vi är lite trötta idag allihop. Trötta men glada över att vara lediga tillsammans. Mamman och pappan morgonvandrade på skogsstigar för att vakna till och när vi kom in var det dags att plocka fram frukost. Sedan löste vi musikklurigheter tillsammans med glada vänner över nätet så som vi brukar på lördagarna. Mamman drack kaffe, stickade och löste melodikryss samtidigt. En härlig början på dagen.

Nu sitter mamman med på stordotterns ensembleövning. Vacker flöjtmusik från renässansen ljuder i rummet. Mamman njuter och fortsätter med stickningen.

Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.