Veckan går så fort. Mamman har varit hemma mycket för vila. Det har behövts. Efter hemmapysslet, lämning och hämtning i skolor, hundpromenader, matlagning och tvätt av olika slag har mamman blivit så trött. Så fort jag satt mig i soffan på kvällen har ögonen stängt sig och kroppen domnat. ’Mamma, skall du inte se det här?, säger någon i ett soffhörn och mamman vaknar till en kort stund för att se på det som händer på tv-skärmen. Kanske har jag hunnit se lite av vad den danske bonden eller vad vår svenske bonde på Österlen gör innan ögonen stänger sig igen och kroppen tycker att det är dags för vila.

Nu mår jag bättre och har börjat återfå energi. Det är skönt. Den extra energin används till att sitta med på flöjtensemble och att planera inför ett stundande stickprojekt. Det blir några besök i garnaffären för tittande på garn. Och så har vi förstås löst Melodikrysset idag. Det är ett bra sätt att börja dagen.

Fin helg till er.

Etiketter: förkylning, garmaffären, mamman? stickmning, sticls