Trettonhelg

Förr om åren har mamman velat plocka bort julen redan vid nyår. Då har det känts färdig-julat och julpyntet har stressat mig. Jag har velat plocka bort, städa undan och påbörja nytt. Rent, fräscht och nytt till det nya året.


Men så känns det inte alls i år. Jag vandrar här hemma och njuter av stämningen, julpynt, gran, levande ljus och julmusik. Njuter av att vara här och nu och låter julen dröja sig kvar ännu ett tag. 

Och när jag tänker på det så var det ju nu på trettonhelgen som de tre vise kom fram till Jesusbarnet. Det kan vi fira lite extra genom att låta julen få vara kvar och njuta av den fina stämningen ännu ett tag.

Fin trettonhelg till er.

Etiketter: jul, julpynt, julstämning, mamman, njuta, nyår, trettonhelg

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.