Lördagsmorgon

Mamman har kämpat på hela veckan med förkylning i kroppen. Så kom då lördag med sovmorgon, lugn och stillhet och en mamma som är riktigt trött. Melodikrysset lyckades vi lösa idag med en del hjälp av våra kryssarvänner i etern. Det blir på något sätt inte riktigt helg utan detta kryss. Det är en härlig lördagmorgonsrutin att ha. 

Veckan har innehållit tidiga morgnar, hit och ditkörningar, utvecklingssamtal, läxor som skall hjälpas med, arbete och en massa annat. Förkylning till trots har mamman ordnat och fixat som jag brukar. Men nu tog det stopp. Mamman har efter att sängar bäddats och disk diskats placerat mig i en av storstugans fåtöljer och tänker att jag nog blir sittandes här ett tag. 

Härifrån ser jag ut över ängar som förvisso är grådisiga idag men ändå oerhört vackra. Kanske stickar jag lite på en mössa som behöver bli klar snart eller så lyssnar jag på musik. Hursomhelst är det en dag för stilla pysslande och mycket vila.

Fin lördag till er.

Etiketter: ängar, fåtölj, förkylning, kryss, läxor, lördag, mamman, mössa, sängar, sticka, storstuga, trött, vänner, vila

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Lördagsmorgon”

 1. Tack ske lov! Fick nu svar. Melodikrysset, Lotta, skriver du varje lördag. Inte igår. Vad jag har oroat mig. Förkylningen hjälpes med honung citron o hett vatten. Själv klarat mig. Jobbar inte längre i host och nysmiljön. Gör min akupressur. Ha det gott alles!

  1. Hej Christer
   Så fint att du oroat dig. Det värmer mitt hjärta att du tänker på oss. Tack för det.
   Kurerar mig med mycket te och lite vila.

   Önskar dig en fin första advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.