Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Lördagsmorgon

Mamman har kämpat på hela veckan med förkylning i kroppen. Så kom då lördag med sovmorgon, lugn och stillhet och en mamma som är riktigt trött. Melodikrysset lyckades vi lösa idag med en del hjälp av våra kryssarvänner i etern. Det blir på något sätt inte riktigt helg utan detta kryss. Det är en härlig lördagmorgonsrutin att ha. 

Veckan har innehållit tidiga morgnar, hit och ditkörningar, utvecklingssamtal, läxor som skall hjälpas med, arbete och en massa annat. Förkylning till trots har mamman ordnat och fixat som jag brukar. Men nu tog det stopp. Mamman har efter att sängar bäddats och disk diskats placerat mig i en av storstugans fåtöljer och tänker att jag nog blir sittandes här ett tag. 

Härifrån ser jag ut över ängar som förvisso är grådisiga idag men ändå oerhört vackra. Kanske stickar jag lite på en mössa som behöver bli klar snart eller så lyssnar jag på musik. Hursomhelst är det en dag för stilla pysslande och mycket vila.

Fin lördag till er.

Etiketter: ängar, fåtölj, förkylning, kryss, läxor, lördag, mamman, mössa, sängar, sticka, storstuga, trött, vänner, vila

« »

© 2020 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.