Sommarlov

Det är sommarlov och vi sover tills vi vaknar, äter frukost alldeles för länge och äter glass med kaka mitt på dagen. 

Så särskilt somrigt ute är det i ärlighetens namn inte men det gör inget. Vi vandrar här i vår lilla värld i vår alldeles egna takt. Tänk så skönt det är. Inget har vi bestämt förutom en och annan tandläkartid. 

Någon läser böcker, någon stickar, några leker och någon har inget att göra. Härligt alltihop.

Mamman går ut på morgonpromenad, serverar frukost, lunch, glass med kaka, förbereder middag, hjälper med tandborstning och hårborstning, startar tvättmaskin och diskmaskin och kramar på barn. Snart blir det sortering av tvätt och kanske lite stickning för mamman också. 

Det är gott med sommarlov och ledig tid. Väldigt gott.

Fin måndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar på ”Sommarlov”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.