Sommarlov och starka känslor.

Det är skolavslutning med sång, tårta och kaffe. Döttrarna har finklänningar, finskor, lockar i håret och  sidenband. Solen bryter till slut igenom molnen och i hjärtat känns lycka, ro och glädje. 

Det är underbart att se döttrars glädje. Få vara med och uppleva, deltaga, krama på och vara nära. Det är det här som ger mamman glädje. Att vara nära, närvarande och krama om. Att vara med, ta hand om och skapa magi för barnen som betyder allt. Allt.

Vi tittar på varandra maken och jag när döttrar sjunger och i bådas ögon strålar stolthet och lycka genom glädjetårar. Tänk att allt detta är vårt och att vår kärlek växt sig starkare och djupare genom alla år.

Vi står tillsammans och jag känner så stor tacksamhet och lycka att jag blir alldeles yr.

Nu har döttrar sommarlov och vi har inga planer. Dagarna skall få vara som de är. Ta form som de vill. Det är underbart.

Fin helg till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.