Vacker visa

Ur kökshögtalaren strömmar underbar musik. Jag har lyckats sätta igång musiksystemet som blandar fram stämningsfull folkmusik. Till det dansar mamman fram i köket. 

Plötslig sjunga en visa som mamman måste lyssna till många gånger för att den är så vacker. Visan går rakt in i mitt hjärta och gör mig glad.

Några ord plockar mamman särskilt ut för att de känns fina och ärliga. Visan hyllar de som stannat kvar, den hyllar långsamhet och djup och trofast kärlek.

’Vi har älskat länge nu, gått genom sorger genom glädje jag och du…vi har aldrig någonsin lämnat varann aldrig tänkt det går att leva utan…Ingen annan kan som du få tid att stanna. Ingen annan kan få dagar till år. Fast det känns som hela livet rusar följer kärleken där vi två går. Vi har älskat länge nu och aldrig önskat annat varken jag eller du.’
Orden i visan gör mig extra tacksam över maken, min fina livskamrat, som jag känner oerhört djup kärlek till. Jag önskar så att alltid få gå vid hans sida och att kärleken alltid följer i våra spår.

Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.