Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Lite vila

Mamman är så tacksam och glad för alla er som läser och för att en del även tar sig tid att kommunicera tankar och funderingar till mig. Det är värdefullt. 

Möten är värdefulla även om de bara sker här i etern där vi egentligen inte känner varandra. Mamman värdesätter alla möten. Att få ta del av varandras tankar är stort. Viktigt. 

Nu behöver mamman vila lite i mig själv och allt det jag gör i min vardag. Familj och trädgård upptar all min lediga tid och i vardagen med tvätt och disk och allting annat mår jag så bra. Jag skall låta skrivandet återfå kraft genom vila. Därför ’hör’ ni nog inte av mig på ett tag. 

Till er som följer eller har följt mig vill jag säga att ni betyder så mycket. Att få möta era tankar har gett mig kraft och för det är jag evigt tacksam. Nu fokuserar mamman på familj och hem. På vår vardag. 

Vi får se när lusten att skriva kommer tillbaka. Förhoppningsvis återvänder den snart och om inte får jag tålmodigt invänta skrivglädjen. 

Fin helg till er.

Etiketter: familj, glädje, mamman, skriva, tack, tacksam, Trädgård, vardag, vila

« »

© 2020 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.