Lite vila

Mamman är så tacksam och glad för alla er som läser och för att en del även tar sig tid att kommunicera tankar och funderingar till mig. Det är värdefullt. 

Möten är värdefulla även om de bara sker här i etern där vi egentligen inte känner varandra. Mamman värdesätter alla möten. Att få ta del av varandras tankar är stort. Viktigt. 

Nu behöver mamman vila lite i mig själv och allt det jag gör i min vardag. Familj och trädgård upptar all min lediga tid och i vardagen med tvätt och disk och allting annat mår jag så bra. Jag skall låta skrivandet återfå kraft genom vila. Därför ’hör’ ni nog inte av mig på ett tag. 

Till er som följer eller har följt mig vill jag säga att ni betyder så mycket. Att få möta era tankar har gett mig kraft och för det är jag evigt tacksam. Nu fokuserar mamman på familj och hem. På vår vardag. 

Vi får se när lusten att skriva kommer tillbaka. Förhoppningsvis återvänder den snart och om inte får jag tålmodigt invänta skrivglädjen. 

Fin helg till er.

Etiketter: familj, glädje, mamman, skriva, tack, tacksam, Trädgård, vardag, vila

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

8 svar till “Lite vila”

 1. Ååå fina du vad jag kommer sakna dig och dina reflektioner på vardagen och livet . Men tänk nu på dig själv och dina kära ? Låt sedan lusten till skrivandet och glädjen att dela med dig till oss komma eller kanske inte. Kram på dig ? Stina i Järvsö

 2. Själv är jag tacksam att få ta del av dina tankar. Det känns som om vi är själsfränder även om vi aldrig har träffats. Dina ord ger så mycket förtröstan. Jag önskar dig allt gott och kommer att tänka på dig och hur du har det även om du inte bloggar. Hoppas så att du hittar ett arbete (kanske på deltid) som ger mening och glädje och som lämnar mycket energi över till det viktigaste: Nära och kära.

  1. Hej Fru S
   Ja, själsfränder är vi nog. Tänk så värdefullt detta medie kan vara. Jag är glad och tacksam för vårt ’möte’.

   Lusten att skriva kommer så sakteliga tillbaka. Jag tar ett steg i taget och hoppas att du är här med mig.

   Önskar dig en fin helg.

 3. Finaste fembarnsmamman,

  Jag har som jag tidigare berättat känt en stor glädje och tacksamhet över att få läsa om din vardag och tankar. Men ibland räcker inte tiden och ibland orkar inte själen. Jag tror att vi alla som läser din blogg förstår dig till fullo och hade gjort likadant. Jag är som sagt väldigt tacksam för det stöd och inspiration jag känner genom det du delat med dig av, och det är något som jag kommer jag bära med mig framöver.

  Önskar dig och de dina en lugn och skön vår och sommar. Hoppas du finner svaret på hur du ska göra med borta-arbete framöver.

  Hälsningar och kramar från Evelina

  1. Hej Evelina
   Jag är så glad och tacksam för dina ord. Lite långsamt kommer jag tillbaka hit. Ett steg i taget.

   Önskar dig en fin helg.

 4. Jag hoppas verkligen att du får den vila och återhämtning du behöver, vi finns kvar. Jag uppskattar alltid dina kloka reflektioner som ger tid till vidare tankar och funderingar och har verkligen lärt mig massor om både mig själv och vad jag står för genom att läsa de tankar du har. När jag nu väntar mitt första barn så kikar jag med extra nyfikenhet in här med jämna mellanrum.

  1. Hej Therese
   Grattis till det största av allt, att vänta barn och att få dela livet med barn. Det är verkligen värt allt.
   Tack för dina fina ord. Jag uppskattar dem verkligen.

   Önskar dig en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.